SERVICES

01

KALUSTEET

Tunnemme julkisten tilojen kalustetehtaat ja niiden toimintamallit. Avustamme kaikissa hankinnoissa ja etsimme juuri sinun kohteeseesi ja budjettiisi soveltuvat kalusteet. Paloturvamääräykset ja kulutuskestävyyteen liittyvät standardit ovat arkipäiväämme.

LUE LISÄÄ
02

VALAISIMET

Etenkin ravintolakohteissa valaistuksella on äärimmäisen suuri merkitys. Etsimme kohteeseen sopivat valaisimet ja luomme tunnelmia eri vuorokauden aikoihin. Illalla saa olla intiimimpää ja lounasaikaan valoisaa.

LUE LISÄÄ
03

SISUSTEET & YKSITYISKOHDAT

Hankimme kirjat kirjahyllyyt, kynttilät pöytiin ja patsaat paikoilleen. Suunnittelemme verhot, tyynyt ja matot ja huomioimme, että materiaalivalinnat täyttävät vaadittavat huoltotarpeet ja paloturvastandardit. Viimeistelemme tilat aina henkilökohtaisesti projektin loppuvaiheessa.

LUE LISÄÄ
04

RESIDENTIAL DESIGN

Creative and Unique Building

Praesent commodo cursus magna, vel scelerisque nisl consectetur et. Vivamus sagittis lacus vel augue laoreet rutrum faucibus dolor auctor. Etiam porta sem malesuada magna mollis euismod. Aenean lacinia bibendum nulla sed consectetur.

LUE LISÄÄ
Hei, lähetä helposti viesti meille alla olevalta lomakkeelta. Vastaamme jokaiseen viestiin nopeasti, ystävällisesti ja asiantuntevasti!